• Bel ons030 - 636 56 88

Wilma de Grauw neemt afscheid

Wilma de Grauw neemt afscheid

Wilma de Grauw is met veel liefde en passie 18 jaar eigenaar geweest van Dierenkliniek Zuid. In 2018 heeft zij besloten de praktijk te verkopen aan IVC Evidensia. Een voordeel van IVC Evidensia is onder andere de samenwerking met andere klinieken. In 2019 heeft Wilma besloten om voor het e-team van IVC Evidensia te willen gaan werken. Dit hield in dat zij inzetbaar zou zijn waar nodig (denk aan zwangerschapsverlof van een dierenarts). Begin 2020 heeft Wilma besloten om de kliniek in goed vertrouwen over te dragen aan onze nieuwe Clinical Director, en tevens al drie jaar werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Zuid, Tierney Mepham. 
Het e-team is Wilma zo goed bevallen dat zij eind 2020 besloten heeft hier fulltime te gaan werken. 
De aandacht en beste zorg die bekend is bij Dierenkliniek Zuid zal uiteraard voortgezet worden door het huidige team. 

Het gehele team van Dierenkliniek Zuid wenst haar heel veel plezier met haar nieuwe en uitdagende baan binnen Evidensia!

Hieronder het afscheidsstukje van Wilma:

 

Lieve vrienden, dieren en baasjes van Dierenkliniek Zuid

Met pijn in mijn hart moet ik jullie vertellen dat ik afscheid ga nemen van mijn levenswerk; Dierenkliniek Zuid in Houten.

Toen ik 5 jaar oud was heb ik besloten dat ik dierenarts wilde zijn en in 1999 ben ik mij eigen kliniek begonnen aan de (toen) Beusichemseweg in Houten; een droom die uitkwam. Velen van jullie herinneren zich de oude boerderij en de Portocabin die er stond toen we begonnen. We hebben in het jaar daarna een prachtige lichte kliniek neergezet die nu nog steeds een echte blikvanger is. Veel van de eigenaren van het eerste uur zijn nog steeds trouwe bezoekers van de kliniek; ik heb heel veel puppies en kittens begeleid van jaar 0 tot uiteindelijk een euthanasie in het eigen vertrouwde mandje thuis. In de afgelopen 20 jaar heb ik 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar (-2 weken vakantie) voor dieren en eigenaren klaar gestaan en was altijd bereikbaar voor advies of hulp. Deze permanente service is echter niet meer van deze tijd en helaas voor mij ook niet meer vol te houden. In mijn hart blijf ik 24/7 dierenarts; dat ben je voor het leven en als we elkaar tegenkomen kunnen we altijd kletsen over uw dier. Ik blijf in Houten wonen, maar werk elders als dierenarts. Dierenkliniek Zuid wordt overgenomen door de jonge generatie dierenartsen van IVC Evidensia. Buiten de openingstijden wordt u doorverwezen naar Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein; daar krijgen u en uw huisdier de beste hulp die er is.