• Bel ons030 - 636 56 88

Haaksbarf en Ropadog

Haaksbarf en Ropadog zijn zogenoemde KVV voedingen.

KVV staat voor Kant en klaar Vers Vlees. KVV is uitermate geschikt voor honden die bijvoorbeeld een voedingsovergevoeligheid hebben, en niet tegen de hypoallergene brokken kunnen. Of bij honden/katten die verdacht zijn van voedingsovergevoeligheid, en waarbij we dit willen uitsluiten/bevestigen. 
 

Waarom Haaksbarf en Ropadog?

Haaksbarf is de enige KVV waarbij alle smaken uit de lijn zuiver en alleen bestaan uit de ingrediĆ«nten van het primaire diersoort betreffende de smaak; in ''rund'' zitten vlees, organen en bot van de rund, in ''Geit'' vlees, organen en bot van de geit etc.
Dit is ideaal voor honden (of katten) met een voedingsovergevoeligheid, of waarvan nog niet bekend is dat zij een voedingsovergevoeligheid hebben, maar waar we dit wel willen uitsluiten, of bevestigen.

Ropadog heeft een HACCP keurmerk, maar ook, als enige in Nederland, GMP+ keurmerk. Dit betekent dat er nauwkeurig is vastgesteld hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt. Hierdoor zijn zowel de grondstoffen als de overige producten die met het voedsel in aanraking komen, zoals bijvoorbeeld de verpakking, ten allen tijde te herleiden.
Ook heeft Ropadog een EKO lijn, en is tevens Skal gecertificeerd. De RopaDog biologische EKO voedingslijn voldoet aan alle wettelijke voorschriften om het EKO keurmerk te mogen dragen.

Naast de KVV voedingen, verkopen wij ook snacks en botjes. Dus ook voor een hond met voedingsovergevoeligheid zijn er geschikte snacks.

Mocht u vragen hebben, meer informatie willen over het voeren van KVV, of Haaksbarf en/of RopaDog willen bestellen, kunt u contact opnemen met de praktijk.